HydraFacial

Image

3 stappen. 30 minuten. De beste huid van je leven. HydraFaciallevert onmiddellijke en langdurige resultaten die je écht kan zien en voelen. Het reinigt, peelt, voert extracties uit en hydrateert tegelijkertijd door een Vortex-Fusing™ insluizing van antioxidanten, peptides en hyaluronzuur.


Alleen HydraFacial™ gebruikt een gepatenteerde technologie gecombineerd met voedende ingrediënten om een onmiddellijk stralende huid te bekomen. De HydraFacial™ serums richten zich specifiek op huidproblemen zoals uv-schade, zwarte en witte puntjes, verwijde poriën, acne, pigmentvlekken, oneffen teint of textuur, vroegtijdige verouderingslijntjes en rimpels. Herhaaldelijke behandelingen helpen om de gezondheid van de huid te herstellen en op lange termijn nog meer resultaat te boeken.

3 stappen

Reiniging + Peeling

Extractie + Hydratatie

Insluizing + Bescherming

Leg een nieuwe huidlaag bloot met een zachte reiniging en een milde exfoliëring

Verwijder onzuiverheden uit poriën met pijnloze zuigkracht.
Verzorg met intense hydratatie die de dorst van de huid lest.

Antioxidanten en peptides om je gezonde gloed te maximaliseren.

Personaliseer de behandeling en voeg een booster toe
Pas je behandeling aan met award-winnende super serums om je specifieke huidproblemen aan te pakken.

Britenol

Minimaliseert donkere vlekken en hyperpigmentatie voor een egalere teint.

Epicutis neck & decolleté 

Vermindert fijne lijntjes en rimpels.
Revitaliseert de huid.
Maakt de huid voller er stralend.

ReGen

Minimaliseert fijne lijntjes en rimpels door natuurlijke afgeleide groeifactoren.
Verbetert de gezondheid en vitaliteit van de huid door de huid in een jeugdige staat te brengen.
Ook ideaal bij het herstel van acné littekens.

Dermabuilder

Minimaliseert tekenen van veroudering en geeft de huid een boost met een combinatie van peptides. 
Help fijne lijntjes en rimpels gladstrijken.

NassifMD Hydraglucan

Gepatenteerde cocktail van ingrediënten die de huid hydrateert, herstelt, verjongt en beschermt.
Herstelt de volheid en uitstraling van de huid en pakt tekenen van veroudering aan.

Protec plus

Beschermt de huid tegen schade door vrije radicalen.
Hydrateert en vermindert zichtbare tekenen van roodheid.

Chrono-peptide

Vermindert fijne lijntjes.
Geeft energie aan de huid.
Laat de huid stralend achter.

Perfect gevoede lippen en energieke ogen.

LIP
Deze lippenbehandeling
exfolieert je lippen en maakt ze voller d.m.v. sleutel-ingrediënten zoals pepermuntolie en pioenextract. Het lipproduct neem je na de behandeling mee naar huis en kan je nog een maand gebruiken om het resultaat te verlengen. €40

EYE
Deze oogbehandeling schudt de delicate huid rond de ogen wakker om haar te verhelderen en strakker te maken, en de hydratatie te behouden. Het lipproduct neem je na de behandeling mee naar huis en kan je nog een maand gebruiken om het resultaat te verlengen.€40

LICHAAM

Breid de voordelen van de Hydrafacial behandeling uit naar andere delen van het lichaam om de huid te reinigen, exfoliëren, extracties uit te voeren en hydrateren.

Hals en décolleté
Laat jouw hals en décolleté mee behandelen om deze zone te verjongen, te hydrateren en te boosten.
Samen met Hydrafacial prijs op aanvraag

Rug
Last van onzuiverheden of wil je op jouw bruiloft een mooie stralende rug bij het dragen van een jurk met open rug? Dan is deze behandeling ideaal! 
Samen met Hydrafacial prijs op aanvraag

HydraFacial behandelingen

1e HydraFacial + huidanalyse met Observ 520X
Aan de hand van de Observ 520X kijken we in de dieper gelegen huidlagen. Zo kunnen we snel en veilig duidelijke en nauwkeurige gegevens verzamelen om een verscheidenheid aan huidproblemen- en aandoeningen aan het licht te brengen. Het voordeel? Na de analyse kunnen we nog resultaatgerichter te werk gaan. Vervolgens voeren we een HydraFacial uit waarbij we de huid diep reinigen, peelen en extracties uitvoeren. Ze wordt gehydrateerd door de super serums gevuld met antioxidanten, peptiden en hyaluronzuur. 60 min. Vanaf €180

HydraFacial platinum
ultieme HydraFacial ervaring. Het ontgiftingsproces wordt gestart met lymfedrainage, waarna je huid van een diepe reiniging, extracties en hydratatie wordt voorzien. Specifieke huidproblemen worden aangepakt met een booster en de behandeling wordt afgesloten met LUMI 8 LED Light Therapy. Het rode ledlicht wordt gebruikt voor de verbetering van de huidstevigheid en elasticiteit. Het helpt ook bij het verminderen van de zichtbare fijne lijntjes en rimpels, hyperpigmentatie en andere tekenen van veroudering.
90 min. €225

Deluxe HydraFacial
We gaan de huid grondig reinigen, peelen en extracties uitvoeren zodat we tot diep in de huid kunnen werken en gaan hydrateren, voeden en beschermen. Op die manier gaan wij jou de beste huid van je leven geven! Met de Booster die wij adviseren werken we op specifieke huidproblemen zoals fijne lijntjes en rimpels, pigmentatie, hydratatie, bescherming of zonneschade. Het LED licht verbetert de behandeling nog tot 40%. 60 min. €195

HydraFacial™ = Just the thing for you!

HydraFacial™ is een niet-invasieve, niet-chirurgische behandeling zonder oncomfortabel gevoel of hersteltijd. De behandeling is kalmerend, hydraterend, niet-irriterend en onmiddellijk effectief. Het is de meest geliefde behandeling van vele film-& muzieksterren voor dat ze de rode loper moeten betredenen behoort zelfs tot de favorieten van de koninklijke familie van Monaco! Maar ook voor jou ligt zo’n droomhuid binnen handbereik. Boek nu je afspraak om zelf te ervaren wat HydraFacialkan betekenen voor jouw huid.


Image