Gezicht

Nieuw! Huidanalyse met de Observ 520X

Obeserv 520X is het nieuwste volledige huidanalyse apparaat. Met dit apparaat kijken we in de diepere huidlagen.

We kunnen snel en veilig duidelijke en nauwkeurige gegevens verzamelen om een verscheidenheid aan huidproblemen- en aandoeningen aan het licht te brengen.

Met deze innovatieve oplossing hoeft u niet te wachten tot huidaandoeningen zich voordoen. Samen kunnen we nu actie ondernemen om ervoor te zorgen dat uw huid er op haar best uitziet en gezond aanvoelt. Voor nu en in de toekomst.

Geen idee welke behandeling je moet kiezen? Kies deze huidanalyse met een kennismakingsbehandeling. Boek het online!

Boek een Observ 520X huidanalyse + kennismakingsbehandeling €60

GEZICHT - HUIDVERZORGING


Elke mens is anders - en elke huid.

Wij gunnen uw huid precies datgene, wat ze nodig heeft. Afgestemd op uw persoonlijke huidbehoefte, verwennen wij haar met de producten uit de serie SKINOVAGE en met de unieke Effective Touch Massage. Al onze SKINOVAGE gezichtsbehandelingen omvatten reiniging, huidtest, epileren, peeling, verwijderen mee-eters, masker, ampoule, gezichtsmassage, kortom een volledige verzorging.

PREMIUM €84
90 min.

YOUNG €67
Jeugdbehandeling <21j.
Excl. epileren

PURE €67
Acne korte jeugdbehandeling <21j.

GEZICHT - ANTI-AGING


HSR Lifting 
Gezichtslifting van de nieuwe generatie - voor meer spankracht en elasticiteit. Naar keuze activerend en verlevendigend of ontspannend en verwennend.
90 min. €97
Met ultrasoon: Effectief bij rimpels, verlies van stevigheid van de huid- en gelaatscontouren, onzuiverheden, couperose, vermoeide vale teint en littekens. 100 min. €117

HSR Lifting Deluxe 
De rimpelkiller behandeling - voor meer spankracht en elasticiteit. Krachtige anti-aging werkstoffen van de producten van HSR® en een werkzame massage maken deze luxueuze anti-aging behandeling puur genot. Tijdens deze behandeling verwennen we ook uw armen en handen met een zachte peeling en massage. TIP: Ideale behandeling naar aanloop van een feest!
105 min. €120

REVERSIVE 
Intensieve anti-aging verzorging voor gelaat en armen met verwennende massage voor onmiddellijk zichtbare effecten: uw huid krijgt een jeugdige uitstraling, ziet er gladder en strakker uit. Een moment van ontspanning met een blijvend effect.
100 min. €120

BABOR SeaCreation 
Luxe, die onder de huid gaat.
Gun uw huid een luxueuze expeditie - met zeer werkzame ingrediënten uit de diepten van de zeeën. Het hooggeconcentreerde serum, de exclusieve crème alsook twee intensief werkzame maskers, toveren een optimum aan uitstraling en jeugdigheid te voorschijn. 120 min. €180

Boek een BABOR anti-aging behandeling

GEZICHT - MESOPEEL, MESOÉCLAT & COSMELAN by MESOESTETIC


NUMMER ÉÉN IN CORRIGERENDE MEDISCHE HUIDVERBETERING

MESOPEEL
Mesopeel is een gamma van chemische peelings. Het is een dermocosmetische procedure die bestaat uit het teweegbrengen van een versnelde en gecontroleerde vernieuwing van de huid door de toepassing van chemische peelingmiddelen die op verschillende diepten inwerken. De werking van de peeling op het huidweefsel bevordert de verwijdering van de buitenste lagen om de productie van collageen, elastine en glycosaminoglycanen te stimuleren en de fysiologische en mechanische eigenschappen van de huid te verbeteren.

De behandeling wordt gebruikt voor de behandeling van hyperpigmentatie, rimpels, fijne lijntjes, doffe teint en aandoeningen zoals acne, acne-littekens, littekenverkleuringen, grove huidstructuur, grove poriën, couperose, striae en andere onvolkenheden.

De behandelingen zijn een combinatie van producten en apparatuur zoals LED-lichttherapie en Photogen radiofrequentie.

Er wordt gewerkt in een kuur van 5 behandelingen in een periode van ongeveer 10 weken.

Het resultaat is verbluffend en uniek!

Mesopeel behandeling vanaf 50 min. €95
Mesopeel behandeling inclusief Photogen & Lumi 8 vanaf 90 min. €130

MESOÉCLAT
De eerste anti-aging methode met een onmiddelijk blijvend effect. Werkt op alle tekenen van huidveroudering. Het verjongt de huid, neutraliseert vrije radicalen en verheldert de huid. Zorgt voor een betere vochtopname en huidelasticiteit.

Het resultaat is een verjongend effect dat het gezicht verheldert en revitaliseert, waardoor snel een gladde en egale huid wordt verkregen.

Mesoéclat behandeling vanaf 50 min. €95
Mesoéclat behandeling inclusief Photogen & Lumi 8 vanaf 90 min.€130

COSMELAN®
Cosmelan® , is 's werelds toonaangevende professionele depigmentatiemethode voor de behandeling van de meest ernstige en hardnekkige huidvlekken. 

Uitstekende resultaten op korte en lange termijn dankzij het unieke dubbele werkingsmechanisme: corrigerend en regulerend . Enerzijds elimineert het de zichtbare vlek, maar werkt het ook in op de bron van het probleem, door de overproductie van pigment te reguleren om te voorkomen dat het opnieuw verschijnt. Het is een traject van minstens 6 maanden.


Cosmelan behandeling €750

Boek een mesoestetic behandeling

GEZICHT - MEDICAL BEAUTYMICRONEEDLING 
Het is een sublieme, doeltreffende techniek voor de stimulering van het huidweefsel. Het werkt door het maken van duizenden microscopisch kleine kanaaltjes in de huid die de huidvernieuwing stimuleren. Die hebben precies de juiste diepte hebben voor de doorgang van werkstofconcentraten met specifieke stimulerende of huidvernieuwende eigenschappen.

Effectief bij pigmentproblemen, zonneschade, droge huid, oneven huidteint, fijne lijntjes, verslapping, opvallende neuslippenplooi, rimpels, huidverdikking, grove huidstructuur, dubbele kin, (acné)littekens, haarverlies, striemen én cellulite.

Volledig gelaat tot kaakrand €120
Hals + decolleté €120
Gelaat + hals + decolleté €150
Lichaam (max. 30 min. Needling) €90
Voor het herstel en beter resultaat adviseren wij het LUMI8 LED licht bij deze behandeling. €30


Global Eyecon
De oogzone is een bijzonder gevoelig gebied met verschillende kenmerken, wat verklaart waarom deze behandeling specifiek voor de oogzone is.

Deze behandeling is een professionele methode om de meervoudige onvolkomenheden van de oogcontouren te bestrijden: rimpels en expressielijnen, slappe bovenoogleden, wallen en kringen onder de ogen.

Deze behandeling bestaat uit 3 behandelmomenten waarbij we de oogzone oogzone behandelen met een fruitzuurpeeling en microneedling.

Deze behandeling voeren we alleen uit van in het na- en voorjaar en enkel met een strikte thuisverzorging.MICRODERMABRASIE 
Behandeling met Power Peeling, microdermabrasie voor overtuigende resultaten.
Effectief bij onzuiverheden, rimpels, sterke verhoornde cellen, littekens, grove poriën en ouderdom- en pigmentvlekken. Inclusief maskers, serums en massage.
75 min. €105

MICRODERMABRASIE (kort) 
Behandeling met Power Peeling, microdermabrasie voor overtuigende resultaten.
Effectief bij onzuiverheden, rimpels, sterke verhoornde cellen, littekens, grove poriën en ouderdom- en pigmentvlekken.
45 min. €75

DOCTOR BABOR - Cleanformance healthy glow
VEGAN en CLEAN. Speciaal ontwikkeld voor de gedehydrateerde, veeleisende jonge huid voor een gezond uitziende, stralende huid met een zachte glow. De huid wordt intensief gehydrateerd.
85 min. €91

DOCTOR BABOR - collageen booster 
Intensieve weefselversteviging en rimpelcorrectie. Effectief alternatief voor inspuiting met collageen en hyaluron!
85 min. €91

DOCTOR BABOR - Regeneratie 
Huid opbouwende en intensief regenererende behandeling voor elke uitgeputte, belaste huid, in het bijzonder voor de cosmetische voorbereiding op een chirurgische ingreep, na een chirurgische ingreep en voor de ondersteuning van een optimale, zo min mogelijk zichtbare littekenvorming. 75 min. €91

DOCTOR BABOR - Vitaminebehandeling 
Voor elke belaste huid die bescherming nodig heeft. Bij tekenen van de door het milieu ontstane huidveroudering en stresssymptomen. Ook geschikt bij couperose.
80 min. €91

DOCTOR BABOR - Ultimate Vitamin C Treatment 
Versterkt de natuurlijke weerstand van de huid en geeft de teint een gezonde frisheid.
90 min. €91

DOCTOR BABOR - Neuro Sensitive
Voor de extreem droge en zeer gevoelige huid. Ook voor de verzorging bij neurodermitis in symptoomvrije perioden.
80 min. €91

DOCTOR BABOR PRO - AHA behandeling 
Huidvernieuwende fruitzuur/detox behandeling voor grove poriën, pigmentstoornissen en rimpels. Resultaat: een frisse, gladde huid.
60 min. €95

Boek een DOCTOR BABOR behandeling

GEZICHT - DE EXTRAATJES bij een gezichtsverzorging


Ultrasone golven 
Effectief bij rimpels, verlies van stevigheid van de huid- en gelaatscontouren, onzuiverheden, couperose, vermoeide vale teint en littekens. Vanaf 10 min. (aanvullend aan de behandeling) vanaf €20

Ampullen Crash - intensiefkuur €20
Ervaar hoe tot wel 5 ampullen de dorst van uw huid duurzaam kunnen lessen.

Wenkbrauwen verven €10

Wimpers verven €15


Contacteer ons

Heb je vragen? Aarzel niet om ons vrijblijvend te contacteren.

Contacteer ons