keravive

'Gezond haar met een gezonde hoofdhuid.'
Onze revolutionaire nieuwe HydraFacial Keravive behandeling levert een unieke behandeling voor de gezondheid van de hoofdhuid die leidt tot gezonder, voller uitziend haar. HydraFacial Keravive verbetert ook andere hoofdhuid- en haargezondheidsproblemen, waardoor het een perfect combinatie is met tientallen haar- en hoofdhuidbehandelingen.

3 stappen naar een gezonde hoofdhuid

reinig & exfolieer

hydrateer & voed

verleng & versterk

De behandeling ondersteunt het natuurlijke vermogen van de hoofdhuid om keratine aan te maken, bloedvaten te stimuleren en de bloedcirculatie te bevorderen. Mogelijke problemen zijn productophoping, uitdunnend haar, droge hoofdhuid, schilfering en/of irritatie. Ook Ideaal als voorbereiding en nazorg van een haartransplantatie.

Behandelingen

Keravive abonnement (3 behandelingen)
Het Keravive abonnement bestaat uit 3 Keravive HydraFacial behandelingen inclusief 6 boosters en 3 HydraFacial Keravive peptide complex sprays. Deze spray gebruik je 1 à 2 keer per dag en spray je rechtstreeks op de hoofdhuid/probleemzones. Voor het beste resultaat zijn 3 behandelingen nodig. 
3 behandelingen van 90 min. €1225 (€90 voordeel per behandeling)

1 Keravive behandeling
Inclusief 2 boosters en een HydraFacial Keravive peptide complex spray. Deze spray gebruik je 1 à 2 keer per dag en spray je rechtstreeks op de hoofdhuid/probleemzones.
(zonder abonnement) 90 min. €495