HydraFacial: the best skin of your life!

De enige echte HydraFacial is een unieke en revolutionaire behandeling gefocust op het verbeteren en verjongen van de huid. Een hydrafacial behandeling bestaat uit 3 stappen en geeft onmiddelijk resultaat: ’the Hydrafacial glow’!

Wat is een Hydrafacial?

HydraFacial is een grondige behandeling voor elk huidtype. Het reinigt, peelt, voert extracties uit en hydrateert tegelijkertijd door een insluizing van antioxidanten, peptides en hyaluronzuur. Daarnaast geeft het onmiddelijk resultaat namelijk ‘the hydrafacial glow’!

Voor welke huidtypes is HydraFacial geschikt? 

HydraFacial is ontwikkeld voor alle huidtypes. Zelfs de meest gevoelige huidtypes kunnen makkelijk een behandeling verdragen. Je eigen specialist kan specifieke behandelingen en serums voor jouw unieke huidconditie of -noden toepassen in de behandeling.

  • fijne lijntjes + rimpels
  • elasticiteit + stevigheid
  • egale teint + jeugdigheid
  • huidtextuur
  • bruine vlekken
  • olie + verstopte huid
  • grote poriën

HydraFacial is voor iedereen!

Hoelang duurt deze behandeling?

De HydraFacial-behandeling is snel en doeltreffend en kan vanaf 30 minuten worden uitgevoerd. Make-up kan onmiddellijk na de behandeling worden aangebracht omdat er geen wachttijd is voor het resultaat. (We adviseren minerale en niet-comedogene make-up.) Sterker nog, het zal lijken of u een nieuw, stralend gelaat heeft, waardoor de behoefte aan make-up zal verdwijnen.

Hoelang blijven de resultaten zichtbaar?

Velen geven na slechts één behandeling aan dat hun huid zichtbaar verbeterd is en een egale en mooie glans heeft. De glans en hydratatie kunnen vijf tot zeven dagen aanhouden, en zelfs langer met de aanvullende thuisverzorging. De huidverjonging is blijvend, gezien de productie nog tot drie maanden lang aanhoudt en ook het verouderingspatroon zal verminderen. Een maandelijkse behandeling wordt aanbevolen. Eén behandeling volstaat al voor het verbeteren van de fijne lijntjes, rimpels, hyperpigmentatie, acné en een vette huid. Verdere maandelijkse HydraFacial-behandelingen worden aanbevolen om de resultaten te behouden.

Zijn er contra-indicaties?

Er zijn enkele contra-indicaties die, in samenspraak met de schoonheidsspecialiste, moeten bekeken worden. Voorbeelden hiervan zijn vreemde pigmentvlekken of huidverhogingen. Gebruikt u fillers of botox? Dan wacht u best 14 dagen na de injectie voor u een HydraFacial behandeling ondergaat. Om irritatie te voorkomen kunt u best 3 dagen voor en na de behandeling geen producten met retinol gebruiken in uw dagdagelijkse verzorging.

Ready to glow? Boek nu hier de enige echte Hydrafacial behandeling!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.