Zelfzeker en gelukkig zijn met je huid?

Weg met (droogte)rimpels, pigmentatievlekken en onzuiverheden! Op naar een gezonde, stralende en gelijkmatige huid met deze ampullenkuren.

6 beperkt verkrijgbare 7-daagse ampullenkuren afgestemd op verschillende huidbehoeften brengen de performance van sterk geconcentreerde werkstoffen en de kracht van natuurlijke ingrediënten bijeen. Geniet van deze promo in de winkel.

Perfection ampullenkuur

Perfection ampullen

De highlight van onze collectie: de nieuwe, beperkt verkrijgbare Phyto AHA-ampul. Deze zorgt binnen slechts 7 dagen voor een gelijkmatige en jeugdig stralende huid. Met 8% AHA-complex uit natuurlijk fruitzuur van kumquat, citroen en pompelmoes, is deze kuur zacht voor de huid en tegelijkertijd uiterst doeltreffend.

Het regenererende peeling-effect reduceert rimpeltjes en hyperpigmentaties en verfijnt de huid. Een extract van wilgenschors bevat natuurlijk salicylzuur dat de vorming van onzuiverheden voorkomt, terwijl allantoïne kalmeert en hydrateert. Let’s look flawless!

Tijdens deze 7-daagse kuur en nog 7 dagen daarna overdag aanvullend een zonnebrandcrème aanbrengen. Niet in contact brengen met ogen of slijmvliezen, en directe UV-STRALING na gebruik vermijden.

Hydra ampullenkuur

De Hydra Plus-ampul hydrateert op intensieve wijze, zodat rimpels als gevolg van een droge huid en een gespannen gevoel verminderd worden. De Perfect Glow-ampul geeft de huid een frisse uitstraling.

Hyaluronzuur, betaïne uit suikerriet en polysacharide hydrateren intensief. Cacao-peptiden beschermen bovendien tegen blauw licht en voorkomen vroegtijdige veroudering van de huid. Dankzij glow-pigmenten en PerfectionPeptide P3 ziet de teint er gelijkmatiger en natuurlijk fris uit. Ready to glow?

Repair ampullenkuur

De mariene werkstof epocyl ondersteunt de vermoeide huid, bouwt vochtigheidsdepots op en versterkt de huideigen weerstand. Extracten van de schors van zwarte wilg en extracten van algen en truffel ondersteunen het regeneratieproces en bestrijden tekenen van huidveroudering.

De Beauty Rescue-ampul versterkt de vermoeide huid en brengt deze weer in balans. De Active Night-ampul zorgt tijdens de nacht voor een uitgeruste huid.

Energy ampullenkuur

Vitaliserende plankton-algen-extracten, de actieve mariene werkstof epocyl en polysachariden versterken de huid, bouwen de vochtigheidsdepots van de huid op en laten een vermoeide, gestresseerde huid er weer egaal en vitaal uitzien.

De Algae Vitalizer-ampul geeft de huid energie, terwijl de Beauty Rescue-ampul de huid verstevigt en op nieuwe uitdagingen voorbereidt. Charge your batteries.

Lifting ampullenkuur

Waardevol organisch silicium en extracten van tropische amandelen, vlierbloesem en gele klaprozen verbeteren de weefselstevigheid en elasticiteit van de huid. Micro-rodealgenextract in combinatie met hexapeptide-48 reduceert optisch de diepte van de rimpels. De huid ziet er direct na het gebruik gladder uit.

De 3D Firming-ampul zorgt dat de gelaatstrekken er steviger en gladder uitzien, terwijl de Lift Express-ampul lijntjes en rimpels zichtbaar vermindert met onmiddellijk effect.

Chill ampullenkuur

Hennepolie bevordert het regeneratievermogen van de huid. Aloë vera, cactus en panthenol kalmeren en hydrateren de huid. Glow-pigmenten zorgen direct voor een frisse tint.

Dankzij de Hemp-ampul voelt de huid meer ontspannen, uitgerust en goed gehydrateerd aan. Let’s relax!

Hoe breng je een ampul aan?