Huidverbetering: Photogen system en Lumi 8 LED

Met een favoriet van ons, de Lumi 8 LED, werken we op anti-aging, huidverstrakking, acne, pigmentvlekken, striemen, littekens, doffe teint, couperose en rosacea, vergrote poriën, wondheling. Deze techniek heet “photo regulation”: het LED-licht dringt in de huidcellen en wordt omgezet in celenergie.

Deze vernieuwde celenergie zorgt voor de vorming van nieuw collageen, een verbeterde doorbloeding, de stimulatie van de fibroblasten, de verhoging van de stofwisseling, een detox effect en de onderdrukking van het MMP1 (een enzym dat het collageen afbreekt).

Lumi 8 LED behandeling

Een favoriet medisch appraat van ons, de Photogen, werkt met specifieke radiofrequenties die voor een verandering in de doorlaatbaarheid van de huidcellen zorgen waardoor actieve stoffen in de huid kunnen binnendringen.

Photogen system

Dit gebeurt door uni- en bipolaire radiofrequenties die een onmiddellijk liftend en verstrakkend effect geven met een verbetering van de kwaliteit van de huid. De behandeling produceert een gecontroleerde verhoging van de temperatuur van de huid, verhoogt de activiteit van de fibroblasten die de vorming van collageen en elastine vermenigvuldigen waardoor men een liftend effect creëert zonder plastische chirurgie. Zo heeft u een onmiddellijk resultaat bij het buitengaan en heeft men een resultaat op lange termijn door de radiofrequentie.

Deze apparaten kunnen samen of afzonderlijk ingezet worden bij elke type huidverzorging. Probeer het zelf eens (als het weer mag) en ervaar de mooie resultaten terwijl je heerlijk ontspant.